Sliby

Sliby

Anotace: tohle je něco jako pokračování k RODIČŮM ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- Tahle je starší , ale stále pravdivá je o rodičích teď když se na ní dívám celkem váhám jestli ji sem dát nebo ne ... ta napište jaká se vám zdá?

Slzy tečou ,ale nepomáhají
za tvrdými zdmi prázdných slibů,
za nimi v dálce skrývá se klidné spaní.
Přemýšlím,jak místnost potemněla
teď podobá se poslednímu týdnu mého života.
Slíbí věci a pouhý týden trvá,
než si vzpomenou,že ji nestihli udělat.
Opravdu potřebuju jistotu,
oporu a ne jen prázdná bezvýznamná slova.
Stírám slzy v marné snaze,
utěšit tu naivní část,která slibům uvěřila
ta hloupá částečka ve mě,co se nepoučila....

Slzy se střídají jedna za druhou,
jednu setřu a druhá si cestičku vytváří novou.
Měla bych řešení, ale nechci z kamene srdce si vytesat
Bolí mě,že mi nevěří,
že vlastního bratra těší,když mi ublíží,
ale já hloupá do nich stále vkládám naději.
Rozhodnout se těžké není problém tkví v provedení.
Co mám udělat jak problém s blízkými vyřešit?
Nechci nemůžu ... odpykám si to ...
ale v kamenné srdce prostě nevěřím.
Autor Lawondy, 02.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí