Anotace: zamyšlení

Lodí odplouvám do dálek,
velké vlny mne tiší,
srdce bije, zářím.
Ach to mne těší.

Jsem však kotvou,
domov mou jistotou,
vše zde žije, své místo má,
opatrují mne a já to přijímám.

Odevzdat se,
milovat,
ale kde je teď mé já?
Ztratilo se a já jsem tak opuštěná.

Jsme dvě? Nebo kolik nás ve mě je?
Cikánka bláznivá,
tančí a usmívá,
Cestovatelka vášnivá,
Opatrovnice přirozená,
pravidlům uctivá.

Je nás hodně,
ale domluvme se.
Jedna druhou za ruku vést může,
duše pak spokojená roste,
a Já v harmonii potkám své štěstí a muže.
Autor Oči, 02.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček, Morgenstern
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo to znám...

06.06.2008 19:37:00 | kouzelníček

krásné a pravdivé

03.08.2007 12:12:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí