Jarní

Jarní

Anotace: trochu odlehčím:)...tuhle jsem napsal už dřív z radosti, že přichází jaro

Vzduch voní jarem,
čtyřlístky pro štěstí.
A měsíc svůj harém
po nebi rozpustí.

Ticho se vleče,
zrovna milují se lásky.
Potůček teče
bez jediné hlásky.

Zimu zlou odnáší
pryč z našeho kraje.
Nocí si peláší,
s kamínky si hraje.

Do lístku přání,
co do vody vložím.
Za hodiny ranní
básničku složím.

Modlitbu za zdraví,
modlitbu za krásu,
co slunce pozdraví:
od zlé zimy spásu.

Za zrodu rána
domů půjdu snít.
Jaro už je s náma
a vesele chce žít.
Autor DodgerKT, 07.05.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí