Dobrou noc…

Dobrou noc…

Anotace: mno a takle jsem se loučil s podzimní přírodou

Vítr zlaté listí ze Tvých vlasů,
odvál a ve víru tance,
za nářku stromů, temných hlasů,
proměnil je v psance.

Tvář Tvou rdící se
pokryl pavučinou
perliček třpytících se,
do ledu namočenou.
Za chladných rán,
kdy probouzíš se mlhou zahalená.
Do pokřiku vran
mžouráš ospale, v tom závoji zabalená.

Vítr už listí ze Tvých vlasů svál,
sobecky, jako by se bál.
Bál, že už nebude tak príma,
má pravdu, přichází zima.

Zima, a Ty půjdeš spát,
o jarním pučení necháš si zdát.
A až se rozcuchaná probudíš,
úsměvy v tváře vyloudíš.
Tak dobrou noc…
Autor DodgerKT, 07.05.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí