Budoucnost??

Budoucnost??

Anotace: tak tahle je pro změnu ukrutně sentimentální....

Sbírka: Nadějné až pozitivní

Položit hlavu na tvoje rameno
a jen tak marnotratně snít
o hezkém životě, kdy všechno,
všechno budem mít -
i sladké líbánky,
i v nebi beránky.

A život po cestě
dovede k nevěstě.
Pak, možná, jednou za svítání
paprsek polechtá mě v dlani -
to první řád je za mateřství
a k dokonalému štěstí

už zbývá snad jen mít svět ráda,
tak, jak nejvíc půjde mi to.
Mít nejednoho kamaráda
a léty lehce proplout v smíchu
jako by to ani nebyl tanec hříchu

ale čardáš vášně a radosti
s dokonalým rytmem dvou srdcí
ukrytých pod jedinou střechou.

Bláznit zas tak,
jako kdysi.
Užívat si krás
současného světa
a tajně doufat,
že ráj vypadá nějak takhle...
Autor prostějanek, 03.08.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no dyť to povídám..:-)

05.08.2007 15:31:00 | lidus

Tři vrazi ve tmě šli dál
a život vyprchal.
Tak už to dneska je,
na cit se nehraje...

03.08.2007 21:36:00 | jehlaspichlas

a ono to jde, uvidis:))
stesti lezi okolo nas, staci ho jen zvednout:)

03.08.2007 14:34:00 | synthetic darkness

no sen to rekla presne:-))
basenka pekna..

03.08.2007 12:47:00 | Adrianne Nesser

Všechno bude,nevěříš?
Až se zamiluješ,uvidíš!

03.08.2007 09:22:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí