Touha

Touha

Anotace: ...

Touha je slast a lidské snění,
mnozí v ní vidí pokušení.

...

Když toužíš, tak Ti buší srdce,
je to jak dusot koňských kopyt,
oblaka se zvedají do výše,
snaží se dostat až k samotnému nebi.

...

Chvíli se vznášíš,
ba ne!Přímo letáš,
svou touhu hasíš,
přímo před očima vzkvétáš.

Pak pomalu, pomalinku padáš,
srdce pořád zběsile bije,
tomu pocitu se poddáš,
a venku z oblaků lije.

...

Cítíš ty kapky,
vnímáš je na svém těle,
jsou horké i studené zároveň,
stékají po nahé kůži.

...

A Ty stále vnímáš ten žár,
cítíš v sobě ten oheň,
který vzplanul jak sirek pár,
a uhasl s uspokojením zároveň.

Už víš co je touha?
Ne, nevíš, nevíš nic,
je to jen okamžik, setina pouhá,
a vlastně už nic víc.
Autor stekatko, 03.08.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí