Hořkost

Hořkost

Anotace: básnička, co mě napadla po dost těžkém období

Je ticho, tma dotýká se všeho kolem
A já tu sedím se svým velkým bolem,
Přemýšlím, jak se to mohlo stát,
Nezbývá, než se jen hořce pousmát.

Když nejde ani krvi rodné věřit,
Když nejbližší začnou tvůj svět bořit
A nechápou, že život svůj v něm máš,
Pak velmi těžko pláči odoláš.

Však není cesty zpět a já ji nehledám,
Jen stále poklad svůj v srdci ukrývám
A chráním jej a budu navždy dál,
I kdyby celý svět snad proti stál.
Autor Lea de Bahn, 03.08.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad jsem to dobře pochopil... vzpomínky jsou to nejcenější co máme... Moc pěkná

08.10.2007 10:23:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí