Prostě pohoda

Prostě pohoda

Anotace: Chtěl jsem si užívat jako Anny - byl to opravdu hukot!

Řekl jsem si - milý hochu,
nemakej tak, zvolni trochu.
Vem si třeba příklad z Anny
a uvař si kávičku.
Do cukrárny zaběhni si
k tomu ještě pro špičku.

Jak jsem řekl, tak se stalo,
kávu z šálku usrkám.
K tomu špičku přikusuji,
to koukáte, jak se mám.

Jenže zhruba do hodiny
přišlo břicha bolení.
Špička byla asi starší,
ve střevech mám hučení.

Až mě zas někdy napadne
udělat si pohodu,
tak ji budu vychutnávat
radši poblíž záchodu.
Autor Mourek, 07.05.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to s tebou na kafe nepůjdu :-( sedět někde u záchodu :-( blééé

18.03.2006 22:22:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí