Jednoduší

Jednoduší

Anotace: Nikdy nepochopím lidi, kteří nepřemýšlí.

Učíte se dobře
nebo to flákáte
a nebo končíte
v práci přesně o páté

Třeba o víkendu
někde paříte
líbáte jinou
pak k té své se vrátíte

Týden co týden
žijete stejné dny
nač o tom přemýšlet
radš chrápete k poledni

Jaký je život?
Co třeba dát za lásku?
Ani vás nenapadne
položit si otázku

Ptáte se zmateně
Nač o tom přemýšlet?
Tak klidný a plochý
je váš černobílý svět

Jen si tak žijete
bez velkého vzrušení
a vůbec vám nedojde
jak moc jste přízemní.
Autor Euka, 07.05.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí