Přítel

Přítel

Anotace: je neuvěřitelné co dokážou opravdový kamarádi a proto by jich člověk měl mít co nejvíc

Člověk sedí na skále
a o něčem přemýšlí.
Přemýšlí o životě?
O lásce?
O nejistotě?
Přemýšlí snad o smrti?
Chce ukončit život svůj?
Když odhodlán je odevzdat svou duši,
spásný hlas zaplní mu uši.
Slyší jemné,sladké stůj!
Vždyť ty jsi přeci přítel můj!
Smutný člověk tiše vstane
a srdce jeho opět vzplane.
Dá životu šanci ještě
a myšlenky zlé pláchnou
vlažné kapky deště.
Tak přeci není na vše sám,
má přátelé
a tu už i já znám….

Vím,že s nimi je vše snadnější
a život mnohem krásnější.
Autor amatér, 04.08.2007
Přečteno 634x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, jitaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jak smutné srdce vzplane, z toho plyne tak krásný optimismus, úplně mě ovál

04.08.2007 22:26:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí