ZA ROHEM SVĚTA

ZA ROHEM SVĚTA

Anotace: zase jedou jena pro dráčky =O)

Dnes sbalím si do dlaně malý uzlíček
a v něm těch pár vzpomínek,
co nechci ztratit.
Pak odejdu z domova vstříc snům nádherným,
co na mě čekají za rohem světa.
Vyjdu pak ze dveří s rukama prázdnýma,
pak na svět se podívám očima elfskýma,
na svět, co čeká mě za rohem.
Vím jen to, že stačí krok udělat,
pak jen se pár věků propastí propadat,
propastí, co čeká mě za rohem.
Vím, že poletím daleko, že nikam nespadnu,
na křídlech dračích daleko odlétnu.

Vyšla jsem ze dveří, odešla z domova,
s uzlíčkem maličkým, co smích pouze ukrývá.
Na slzy už dávno jsem zapomněla.
Za roh světa dlouhá je cesta,
ale já už dávno přestala se bát.
Do propasti temné klidně se vrhnu,
vím, že jinak klidně spát už neulehnu.
Vím, že dole čekají mě ta křídla dračí,
co odnesou mě daleko od míst, kde lidé se mračí.

O tom všem dnes nechám si zdát,
zítra je ten pravý čas za roh se podívat.
Autor Elvien, 05.08.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vezmu si jen troje slipy,
zbalim psací stroj.
Na půdě zbyl po dědkovi
celý včelý roj.
Dosti chutě včely bodaví,
možná, že tě opíchaj,
mě už to nebaví...

Dobrá písnička na odstranění smutku. Dej si sedm piv
a jednu zelenou...

05.09.2007 17:06:00 | jehlaspichlas

"Odcházím z domova a beru s sebou klíč,
možná se stane zázrak zatím, co budu pryč."
Smutek má mnoho podob. Ty jich umíš mnoho vykreslit svojí poezií.

23.08.2007 16:29:00 | Jessica Bloodham

Libí se mi tvé pokroky

05.08.2007 18:00:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí