ROk 2007

ROk 2007

Anotace: =připojování poznámek,stručná charakteristika knihy,článku ap.pro knihovnické a jiné odborné účely doplňující biliografický a katalogizační popis.tečka.

Chlápek přede mnou
s okovaným obličejem
se vyhýbá magnetům.
Krev nám všem tuhne
a stává se z ní. . . . . . . . . . . . . . .
želatina.
kdo je slabý-uhne
a silní vůbec nepřijdou
a pouhé hlasy plné prázdnoty
čtou titulky.
bezmyšlenkovitě.
strojeně.
Před okny je mříž
a sítě
v bytě
5+1
myslím.
červen půlkou ledna
a bez hořkosti
by nebyla sladkost sladká.
je nová doba!chtějí se znalosti
Vnucené sliby,maso bez kostí
a slůvka,trochu vratká-
bizardní performace emancipovaných paleontoložek.
bože.
hotová jatka.
Autor haki, 05.08.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně...moc.

15.10.2008 05:51:00 | Kávový Poutník

kvalitní...

27.08.2007 11:09:00 | black.heart

nezbývá mi než smeknout, souhlasit
a tiše se stydět.

09.08.2007 21:48:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí