Svítání

Svítání

Anotace: zas téma úsvitu...jenže já se toho pohledu nemůžu nabažit. Tak klidná, křehká, zranitelná, ale především přenádherná je, když se mi choulí v náručí a spinká...

Krůček za krůčkem skáčou po Tvé tváři,
paprsky úsvitu, co za oknem září.
Den už se probouzí, Ty však ještě spíš,
krajinami snů se zvolna procházíš.

Zavřené oči, krásná jako obrázek,
Tvé něžné dlaně, hladké jako oblázek,
odpočívaj na mé hrudi,
jak usnuly se i vzbudí.

Jemná a nádherná jak napadlý sníh,
na rtech se zračí večerní smích.
Tvůj horký dech, doušek po doušku,
výdech a vdech šimrá mě na oušku.

Krůček za krůčkem skáčou po Tvé tváři,
paprsky úsvitu co za oknem září.
Den už se probouzí a Ty s ním,
já Tvé sladké rtíky teď políbit smím.
Autor DodgerKT, 08.05.2005
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí