For televize nova

For televize nova

Anotace: Zdraví Vás 007 :

Televize nova zdraví Vás super Jenda Cassanova :

Nádhernás bylas jako růžina,
Která se ze sna probouzí,
Líbá ji její rodná nížina,
Miláčku, doufám že tě okouzlí.

Pusu mi dej a unášet se nechej,
Větérkem krásným vášnivým,
Jen k mojím retům rychle spěchej,
Dotekem svůdným hřejivým.
Autor Básník lásky, 05.08.2007
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí