Žít jak chceme

Žít jak chceme

Anotace: Ale jo,dovedeme!

Žít jak chceme

Až moje iluze naivní
rozpadnou se v prach
a všechna moje přání
rozplynou se v tmách
Až moje dětský sny
utopí se v bažinách
a všechny moje názory
projdou se po cestách
Až si budu v hrobě snít,
řeknu si,že snažila jsem světu
vepsat mu do tváře větu
že jak sami chceme dá se žít
Autor mOBSCENE, 05.08.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt dobrá...

21.08.2007 21:27:00 | Marlene

když se ti to povede, tak ten život ode mně pozdravuj..ještě jsem ho nepotkala

09.08.2007 23:18:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí