pichlavá

pichlavá

Anotace: ...

Doteky slov Tvých,
spíše
bodlákům se podobají,

než louce voňavé,
co každým kvítkem
dokázala hladit,

polibky vášnivé
za podivným valem,
dnes se ukrývají,

pohledy žhnoucí kdysi,
dokážou
pouze nepříjemně chladit,

kam se jen
podělo to kouzlo okamžiku ?

teď chvíli
ze zvyku se míjíme
jen v prostoru,

s pocitem,
jakobych měl
v srdci zaraženou dýku,

jsem
z žerdi stáhnul
vlajku svého názoru...
Autor chalcedon, 05.08.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí