Rozhodnutí o poskytnutí propuštění

Rozhodnutí o poskytnutí propuštění

Anotace: jak napsal jistý recenzent: administrativní poetika..

Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, ještě nebylo doručeno
v kancelářích hluboko ve mně
je v kartotékách přeplněno

Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, ještě nebylo rozhodnuto
netknuté tiskopisy leží na hromadě
tak, jak to bylo dohodnuto

Rozhodnutí o poskytnutí propuštění
se ještě nekoná, se vždycky ještě nekoná
prázdné židle a stoly na úřadě
a kachlíkované chodby beze dna
Autor JakuP, 05.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Sparhawk, simsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěls komentář, tady je...

Líbí se mi ta veliká mnohoznačnost. A já, jako tvůj kamarád celkem tuším o co jde. Jiní možná netuší, ale možnosti u téhle básničky jsou tak veliké, že si v tom každý najde to svý...

03.10.2007 13:47:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí