hazardní hráč

hazardní hráč

Anotace: ...

Špinavé podzimní listí zametám,
každý ten lístek je kousek tebe.
Mou pomoc jsi odmítl, tak teď si pomož sám,
když chladná hlína tě do tváří zebe.

Dubové dřevo a trpký vzudch,
oči, co ztratily svit.
Splatil jsi životu svůj velký dluh
a snad už našel jsi klid.

Jak hazardní hráč jsi ruletu hrál
a vlastní život dal v sázku.
Osudu drze ses do tváře smál
a na očích nosil jsi pásku.

Tvůj svět byl plný podvodů a lží,
a přesto jsem hledala pochopení.
Teď však jen shledávám s přítěží
že jinde našel sis zalíbení.

Tolikrát jsi mi věrnost přísahal,
když hlavu si skládal na můj klín.
A místo mně si se věrným stal
bílému prášku jménem pervitin.

Pak stovka tvých proseb o odpuštění
a já vždycky další šanci ti dala.
Tisíce slibů, že se to změní
a já se nikdy nedočkala.

A tolik nocí jsem probrečela
a záchranné lano ti házela.
Tvá hrdost však zase zvítězila
a závislost krutě tě zabila.

Špinavé podzimní listí teď pálím
a s ním i vzpomínky na tebe.
Krůček po krůčku se minulosti vzdálím,
když černý dým stoupá do nebe.
Autor Flamy, 06.08.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí