Píseň motýlí

Píseň motýlí

Anotace: a já tě miluji

Miluji tě
řekls očima.
Láska začíná
jako křehký náraz
křídel motýlů
o každou buňku těla
(až se země chvěla...)

miluji tě
řekls tiše
když jsem směla
poslouchat tvé písně
podle svého přání
(přišlo velké tání...)

miluji tě
říkávals
a neměla jsem zdání
jak dlouho to potrvá
než si paměť uchová
motýlí milování

než poprosím tě
řekni znovu
miluji tě.
Autor Heda, 08.05.2005
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí