bublina

bublina

Anotace: ...

V bublině z mýdla,
žil jsem si chvíli
svůj život paralelní,

v barevných odstínech,
jež zvedala se
Tvá hrud,

každý teď jinde
a přesto
jsme tolik stejní,

kdo chvíli tu
prožil..
..tak ten nás..
pak sudˇ...

duhové polibky
malin přesladkých,

a v koutcích
zahrádek
rosu spatříš snad,

jaké je kouzlo
v krocích Tvých
vratkých,

jak bolavé i sladké
může být,
navzdory osudu
někoho milovat...
Autor chalcedon, 06.08.2007
Přečteno 310x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citim tu bolest schovanou mezi radky... moc krasne jsi to napsal, urcite bude lip, hladim Te sluvkem...

09.08.2007 23:11:00 | carodejka

Ano, jak bolavé a sladké...

06.08.2007 10:13:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí