Valčík v dešti

Valčík v dešti

Anotace: ...i když to tak nevypadá...pro dvě osoby...myslím, že až si to přečtou, budou vědět...

Usínám, upadám do snu…

Déšť…

Smáčí vlasy, oblečení…

Jsem…

Sám, uprostřed pouště…

Prvých…

Několik kapek, jen začátek…

Vidím…

Daleko vpředu, dívku…

Oblečena…

Bílou krajkovou košilkou…

Drží…

V ruce růži, bílou jak tento sen…

Přicházím…

Blíže, ukláním se a zvu k tanci…

V kapkách…

Deště, jenž smáčí naše těla…

Jedna…

Krok stranou, nazpět…

Dva…

Krok kupředu, opět zpět…

Tři…

Slova šeptám, poslouchá rytmus…

Čtyři…

Období, čtyři sny…

Valčík…

Kapky na našich tělech hrají…

Krok…

Poslední a déšť ustává…

Slunce…

Za oknem pomalu vychází…

Sen…

Se rozplynul…v ruce zbyla jen bílá růže…
Autor Láďa, 06.08.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

06.08.2007 13:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí