...se točí

...se točí

Anotace: jen tak v běhu

Běžíš kolem vyměřuješ čas
a noviny zachytily zas jen okamžik
a energie plují skrze nás
a nerozeznáš začátek a vznik
událostí dějů jevů
nepoznáš kdy přesně rodí se
svět odvíjí se v jednom běhu
částečky jeho pouze zdají se
samostatnými
však nejsou.

Já jsem svět
a ty taky
a stromy
a mraky
a města louky lesy
večery a rána
radosti a běsy
tvorové a věci
všichni jsme přeci
jeden malý
nekonečný svět
a běžíme
běžíme s ním vpřed
Autor Heda, 08.05.2005
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí