(ne)Smysly života

(ne)Smysly života

Anotace: ...

Kolik slov za ticho?
Za jaký peníz větu?
Jak říci neříci,
čím odpovídat světu?
Kolik slz za lásku?
Za kolik slibů víra?
Kde je ta zem,
která se v srdci rozprostírá?
Kolik ran za život?
A kolikrát zas vstát?

Za co bys jinak měl život rád?!
Autor fijalka, 06.08.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí