Jsem ráda,že tě mám

Jsem ráda,že tě mám

Anotace: .....

Umíš mě pohladit,
umíš se se mnou smát,
umíš mě opravdu úpřimně milovat.

Jen Ty víš jaká jsem,
to co mě tíží,
i přez to tu se mnou jsi,
ať mi nik neublíží.

Si moje světýlko,
si moje naděje,
si moje sluníčko,
co mě vždy zahřeje.

Vážím si Tvého já,
važím si Tebe,
když Tě mám daleko,
srdce mě zebe.

Chci Ti říct lásko má,
že Tě moc miluji,
za vše co pro mne děláš,
mockrát Ti DĚKUJI!
Autor smoulinka, 08.05.2005
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí