Hejláci

Hejláci

Anotace: Něco z textů PRDu(parta rockových důchodců, kapela Pegas)kteří se zcvokli a po 20 letech si zase hrajou na mladý.(byli jsme mladí,štíhlí,vlasatí,ach jo)

Zimní měsíce jsou chladný velice
sedím v putice nad sklenicí plnou
slyším dveře zavrzat ovanul mě chlad
a lidi z ulice ke kamnům se hrnou.

Nosy červený maj mrazem spálený
na hlavách čepice ze sobolí kůže
každý dá si grog má vratkej po něm krok
a venku padá sníh tam člověk spadnout může.

Hejna těch ptáků těch ptáků Hejláků
venku klidně čeká na své oběti
jak vylezeš ven jsi jejich přítelem
aniž bys jim řek na nos sednou ti.

Ne ne ne ne ne já nechci Hejla mít
tak sedím v putice nad sklenicí plnou
slyším dveře zavrzat ovanul mě chlad
a lidi z ulice ke kamnům se hrnou.
Autor Báček, 08.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí