Ukážu ti svět

Ukážu ti svět

Anotace: Pro mamku...

Pojď mami,
ukážu Ti svět.
( Jen boty si nazuj)
Svět,
kde láska už nic neznamená
a dobrota se na trapnost jen tak změní.
(Pantofle?)
Kde Amerika za statečnost nás vyznamená
( Za blbost, mami, za blbost)
A milion tam dneska nic není...

Pojď mami,
ukážu Ti svět,
kam jsi mě porodila.
( Jen svetr si vem, nejsi nejmaldší.)
Svět,
kde kulky sviští vzduchem
a v autobuse na stříkačkách sedíš.
(Župan?)
Kde každý chodí s kovovým uchem
(Pearc, mami, pearc)
A na chemické "ekofarmy" hledíš...

Poběž mami,
představím Ti svět,
kde teď budu žít.
(Jen prášky si vem.)
Svět,
kde robot s roboticí se miluje
a všechna města tunely podejdeš.
(Rohypnol?)
Kde k největšímu míru se schyluje.
( Klid před bouří, mami, před bouří.)

Tak sakra mami poběž,
než do světa mrtvých mi odejdeš!
Autor chroust17, 07.08.2007
Přečteno 461x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, wind4ever
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidět svět takto, v jeho "pravém" světle, je dar i prokletí... ale asi by to tak mělo být.

13.06.2009 19:12:00 | ziriant

slušně drastický

12.01.2008 19:13:00 | wind4ever

šílený. dobrý. a tahle dvě slova jsou o5 nerozlučitelná:-)

07.08.2007 19:28:00 | Mango-Holka

nálepka : extra super depresivní...

07.08.2007 18:24:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí