Hradec

Hradec

Anotace: moje rodný město

Hradec
Je to městská noc,
neony problyšťují ve tvé duši,
začlas tudy chodit už od mládí
a sama jezdit trolejí.
A pak ten hukot
mizející vody pod tvýma nohama
a duch města tě nikdy nepustil,
starej koráb kořeny zapustil.
Je to městskej vzduch,
nabytý prapodivnou samotou
a pak se divíš, že už nevidí tě,
když jseš vlastně městský dítě.
A na soutoku dvou řek,
který jsou starý jak z pohádek,
svedou tě po špatný cestě
a to ještě- ve tvým rodným městě.
Autor Komteska, 07.08.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí