manipulace

manipulace

Anotace: taky si s Vámi někdo pohrává?:-))))))))

Kdo hraje si nezlobí,
ale v posledním období
lidé si hrají s city
a ti slabší jsou za to biti
Hrají si jak kočky s myší
a chystají pastičky
dejte si pozor lidičky
na ty jejich hračičky!
Nalákají na cukrkandle
z těchto manipulátorů
zvedají se mi mandle.
S úsměvem a noblesou
následky si nenesou...
Ty ti dárkem zabalí
za to jak z rukou jsme jim zobali
Lekci nám dají do života,
lepší,než celá maturita!
Autor laura3, 07.08.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je fakt, tito "lektoři" jsou mnohdy na každém kroku

02.09.2007 20:39:00 | Eufrosinie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí