Jen Pro Tebe Hajsi

Jen Pro Tebe Hajsi

Anotace: Je to basnicka...pro meho kamose...ae u me v srdícku je to porad nej Kamos...ktereho znám

Děkuji za básničku krásnou,
Oči mi při tom žasnou…
Víš sám co jak k Tobě pořád cítím,
Ae jsem ráda že me nebolí když te s jinou vidím!
Asi máš pravdu že osudem to dáno je,
Že spolu život neprožijeme!
A proto děkuji za vše co jsi mi dal,
A ja doufám, že jsem ti dala co jsi si přál.
Už jenom kamarádi znám můžou být
Je sqele že te muzu aspoň u sebe mít.
Už bych chtěla aby ten cit odešel spát
A já bych se už nemusela bát..
Bát se s každého setkání,
Už bych vydržela to rejpání…
Na hysterku si tu nechci hrát
Proč se mi o tom našem vztahu musí pořád zdát?
Tím to je našim krásným chvilkám konec..
Musel jednou jimi zazvonit zvonec….
Autor Niquškaaaaa, 08.08.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí