babiččina zahrádka

babiččina zahrádka

Anotace: toho koho máme v srdci ten je s námi,i když není....

Vítr odnesl pohádku
a stromy studí
ptám se,,a co dál,"
opouštím babiččinu zahrádku
a teď,,kudy?"
Kde je ta cesta
co vede dál?
A srdce odpoví:,,tady zůstává vryta,
cesta lásky neumírá,
jen studeným sněhem
je pokrytá,
krutá a něžná,
čistá ve své nekonečnosti
prostá duše věčnosti"
Autor laura3, 09.08.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prosté a přesto tak hebké a ozdobené skromnými, milými, příjemnými verši.

02.09.2007 20:37:00 | Eufrosinie

Dobrá...

09.08.2007 09:35:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí