SEN skutečností

SEN skutečností

Anotace: skládaná pro Ondru

Večer,když usnu,
probudim se ze snu.
Ze snu,který je mi noční můrou,
už to není ten sen se strašlivou stvůrou.

Je to sen,kde je mezi námi konec,
prostě už nám zazvonil ten známý zvonec.
To ale neznáme,že Tě nemám ráda,
prostě Tě chci jen jako dobrého kamaráda.

Najednou zjišťuju,že to není sen,
že se to odehrálo za jeden den.
Mezi náma to prostě nejde,
ale doufám že kamarádství u nás vzejde.

P.S. Tak mě prostě chápej,
po jiný holce tápej!!
Autor KLARISA, 09.05.2005
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JO Kláro, tahle se ti povedla.....Ta se mi líbí

10.07.2006 17:26:00 | Fonzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí