Smrt

Smrt

Anotace: Smrt ve sklenici

Pijme až do dna
dno čeká
nejen ono
ona celá
vypitá sklenice
vyztužená kostice
osnova hry

Zatím stojí
bez hnutí
nás nutí
ztišit smysly
- smrt
nemyslí
necítí
přichází…
Autor Stepa, 09.05.2005
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí