Pavučina

Pavučina

Anotace: ...

Cítím se jak pavučina,nesená letním vánkem,
Nad topoly nad mraky.

shlížím na svět celý shůry
pavouček chytil se mé ruky,
společně putujem, někam doletím
cizinec usíná v mém objetí.

Když padá mlha ranní,
Probudí mne z toho spaní
Kapky rosy, jsou mé šperky
Mizí záhy, mizí navždy

Cestou trhám všechna pouta,
Než doletím, zbude pouhá
Skládanka z mé zašlé krásy,
Potrhaná, roznesená, na všechny strany.
Autor Pajtas, 09.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí