Dejte mi pokoj...

Dejte mi pokoj...

Anotace: tam někde za víčky...

Zvonek u dveří
Stěží otevřené oči
A láhve od vodky
Pohled na fotky
Poslední
Podobizny milovaných lidí
Šerosvit deprese
Ty oči vidí
Zlo

CrrrcrrCrr!
Haló, pane, otevřete
Poštu nesu

Táhni v háj, táhni k lesu
Do porostu vřesu
Co smrdí jak má nálada
Uvadá vědomí
Bez svědomí dá se žít
Poslední doušek
Čiročirý
Bezvědomí snad
A bílý svět
Někde v dálce
Za víčky

Dejte mi pokoj...

...A doručenku do schránky
Chce se mi spááá...
Autor Jen tvůj anděl, 09.08.2007
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Ayla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ne jsem v agonii-tvé dílo mě zabíjí za 0%

22.08.2007 17:56:00 | Jsem ten kdo jsem

úžasná atmosféra ...

16.08.2007 08:00:00 | Zweiblumen

jj, šerosvit deprese...

09.08.2007 12:19:00 | Mango-Holka

Možná se za to stydím, ale přiznávám, mívám stejné pocity...

09.08.2007 12:06:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí