Potlesk

Potlesk

Anotace: Potlesk všem autorům krásných básní.

Právě dneska na Literu,
četl jsem moc krásných básní,
to se člověk rychle, věru,
a velmi snadno krásně zasní,

Dneska ráno a ne prvně,
bylo mi smutno na duši,
však Vaše básně, tolik krásné,
slzy mé vždy osuší.

Děkuji Vám, že jste tady,
že tak krásně básníte,
všem Vám tady hodně Tleskám,
"Tleskám" psáno s velkým "T".
Autor Samuel Thorn, 09.05.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí