Placení

Placení

Anotace: Zase mě něco napadlo

Lístek a na něm součet
našich zážitků.

Dělá to sumu velikou,
nechci to platit oklikou.

Ale peníze mi nestačí,
budu spát na pavlači.

Já zakousnu si vzpomínku,
jako děda z výminku.

Přikryju se touhou,
nebo chvílí dlouhou?

Mám hlavu plnou strachu,
to asi ležím v prachu.

Koukám na lidi,
oni mi závidí.

Ale co Ježíši?
Mé spaní v chýši?

Važte si toho co máte!
Autor Sebastian_13, 09.05.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí