Dračice

Dračice

Anotace: Trocha ženského vzteku a trucování.

Zase brnění si navlékáš
To plechu řinčení je k smíchu
Po kolikáté už do boje pospícháš
Pozvedáš meč jen pro svou pýchu

Jsou války ve kterých vítězství
Nakonec stejně v srdci ztrpne
Vyprázdníš poháry s krutostí
Nevěřím že je to nutné

Snad připadáš si ve své zbroji
Krásný a silný jako svatý Jiří
Co na tom že se ho draci bojí
Ty přece na mou duši míříš

Mou duši malá dračice chrání
A nikdo ji ničím nezkrotí
O jeji síle nemáš vúbec zdání
No a co že pohádky tak nekončí

Nežijem v žádné pohádce
A já se draků nebojím
Nemusíš být můj zachránce
Já z jiného srdce si ukrojím
Autor Písnička, 09.05.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí