Výtah

Výtah

Anotace: Vytáhl jsem veršíky co se mi líbí a dal je do jedné "Básně"

Si klidem mé duše,
co jako kůň kluše.

Nechci už vidět
vodu tak suše!

Pod drobnohledem
a s dalekohledem.

Mám sklenici plnou
a s další vlnou
přichází nůž na nebe
s ostřím co zebe.

Vidím jen prázdnotu,
svíčku bez knotu.

Půjdu klidně za mříže,
kvůli chvilce beztíže.

Proč listí je tak prosté?
Proč ve mě vášeň roste?
Autor Sebastian_13, 09.05.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí