...A zhasnu lampičku...

...A zhasnu lampičku...

Anotace: Dneska jsem zmokla a zažila krásné setkání... (Ano, má to s tebou nějakou souvislost a ty to víš...)

Zmokla jsem…
Protože z deštníku zbyla už jen
kovová konstrukce.

Usmála se na mě,
jako jediná ve změti jiných…

Kapala ze mě voda,
kožený balerínky se promočily…

Tančit v dešti
a vzývat bohy…

Bohy…
Touhu a Slunce…
Tomu věřím.

Podvodnice četla mi z ruky,
že prý má čára srdce je krátká…

Tak jsem se zasmála
a odešla přes prázdné náměstí…

Křičeli na mě, že ten deštník
patří do starého železa…

Já vím…

Smutek a zoufalství
se odplavily do kanálu
a zítra ve tři odplouvá trajekt…

Sbalila sis kufry pocitů
a já kupuju dopisní papíry…
(Stejně se rozmočily…)

Cítím cizí vůni na svém těle,
déšť nespláchne krásné…
Očišťuje od špatného.

Večer ti přečtu pohádku na dobrou noc
a zhasnu lampičku.
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Diky moc...<potesi...<veroniko kufry pocitu se obraci trochu na black.heart...jen abys vedela, ze to bylo za pomoci...;)

10.08.2007 14:51:00 | Me and you and all the others

je to moc hezky..hodne hezky mometnu..libi se mi to..

Sbalila sis kufry pocitů
a já kupuju dopisní papíry…
(Stejně se rozmočily…)

skvely..

10.08.2007 14:49:00 | veronika

To je moc krásné. Vystihuješ tam tu správnou životní filozofii. Jo a neboj, stejně to vyjde;)

09.08.2007 18:17:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí