Jak???

Jak???

Anotace: ****

Jak mám být štastná,
když lidé na světě umírají hladem,
Jak mám zustat chladná,
když pozoruju vycházející slunce nad ránem.
Jak se mám usmívat,
když vidím jak lidé trpí
Jak mám ráno s radostí vstávat,
když vím,že někdo v slzách se topí.
Jak mám beze strachu snít,
když tuším že přijde zase smutný ráno.
Jak mám štastně žít,
když některým jde to tak snadno.
Autor flusii, 09.08.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebud´ na omylu , ostatním to zak lehce ten život nejde Kavec

10.08.2007 08:48:00 | kavec

jendoduchá, pěkná, upřímná =O)

09.08.2007 22:20:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí