Mezi chmýřím pampelišek

Mezi chmýřím pampelišek

Anotace: Stalo se mi něco zvláštního.. Strašně krásnýho a strašně smutnýho zároveň..

Klečíš přede mnou
s hlavou skloněnou
klepeš se
je Ti zle

a já jen bezmocně koukám
a chce se mi plakat

Co pro Tebe můžu udělat?
Ty můj toxíku..

jen Tě obejmout
a mezi chmýřím pampelišek
dělat, že se nic neděje..

Sníš si
jako obyčejní lidé
miluješ
jako obyčejní lidé

ale..

mám pocit
že Tě něco táhne pryč
a mizíš
někam
do jiného světa
za kamarády
co narostly jim
andělská křídla..

/možná..
snad../

a já se jen tiše utápím
v Tvých smutných myšlenkách

Co pro Tebe můžu udělat?
Ty můj toxíku..

jen Tě obejmout
a mezi chmýřím pampelišek
doufat, že jednou
se to změní

a já budu moct v klidu usínat
a nebát se
že i Ty
mi zmizíš
mezi anděly..
Autor seed.misulka, 09.08.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

10.08.2007 19:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí