Chtěl bych být…

Chtěl bych být…

Anotace: tím vším a ještě mnohem víc bych chtěl být

Chtěl bych být vánkem, co Tě zlehka objímá,
být kapičkou rozkoše, tou co stekla Ti do klína.
Chtěl bych být sluncem, co prohřeje Tvůj den,
chtěl bych být pohádkou, co osladí Tvůj sen.
Chtěl bych být kopretinou ve vlasech Tvých,
chtěl bych být na dlani Tvé roztátý sníh.
Chtěl bych na tvářích Tvých vykouzlit smích…
Autor DodgerKT, 09.05.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí