Trio

Trio

Anotace: nejsou to žádné velké básničky...jen taková malá veršováníčka...tak tady uvedu první tři

Paprsky doteků, teplo dechu Tvého,
ten krásný pocit, když dotýká se mého.
Pusinka sladká na Tvé krásné rtíky,
za to, že Tě mám, šťastné moje díky.
***
Vprostřed vůně heřmánku ocitnem se na ráz.
Na louce plné kopretin co dívají se na nás.
Ležíš mi v náručí a já hladím Tvé vlásky,
do ouška Ti šeptám slůvka plná lásky.
Že dalším z divů světa je pohled do Tvých očí,
stav krásného omámení, kdy hlava se mi točí.
***
Noční oblohou se tiše snáší vločka sněhu.
V dlani se Ti rozpouští, dává Ti svou něhu.
Větřík si s další pohrává, Tvou krásnou tvář hladí.
I ona svůj boj prohrává, Tvůj žár zlehka chladí.
Já jsem také vločkou co v náručí Ti taje,
když Tvůj dech hřeje mě po tváři, vášeň v sobě maje.
Když mi Tvoje srdíčko krásnou píseň hraje.
Autor DodgerKT, 09.05.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí