Smrt

Smrt

Anotace: Trochu drsný :) a k nepochopení, jako vždy:)

Šla jsem loukou,
Po cestě do lesa.
Poslouchám jak vevrky oříšky chroupou,
a datel díru do stromu tesá.
Však koho to zajímá,
tahleta slova.
Nikdo mě nevnímá,
pro nikoho nejsem nová.
Každej mě zná,
a ten kdo ne, radši poznat nechce.
Neříká se mi to zrovna lehce,
ale jdu si pro tebe
a ty nepatříš do nebe.
Za tu nevěru a lež,
která je vyšší než věž.

Jsem tvoje smrt, lásko.
Autor Vell, 10.08.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :-[ :)

11.08.2007 09:53:00 | Vell

nevím, proč si myslíš, že neochopitelné. :-), mně se líbí

10.08.2007 15:34:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí