Hádky

Hádky

Anotace: Rodiče.. nehádejte se, i takhle to může totiž skončit Sorry za to sprosty sluvko.

Nehádejte se pořád,
copak vás o baví?
Vám se to líbí?
No tak nelžete mi!
Tak už buďte ticho.
Já chci taky spát!
A ne vás poslouchat.
Dáte už pokoj,
sme všichni jenom lidi,
ale proto se nemusíme hádat každej večer.
Jako vy.
Kurva jak to nenávidim.
Svatej klid v nebi!
!BANG!

Ende :)
Autor Vell, 10.08.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí