Těžké je

Těžké je

Anotace: ***

Těžké je milovat,
když láska se ztrácí.
Těžké je plout,
když lod se kymácí.

Těžké je snít,
když sen se vytrácí.
Těžké je žít,
když srdce krvácí.

Těžké je zapomenout,
když vzpomínky se vrací.
těžké je se na minulost neupnout,
když bez tebe život smysl ztrácí.
Autor flusii, 10.08.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano vístižné- těžké je -to dočíst do konce

23.08.2007 00:43:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí