Náročná role

Náročná role

Anotace: dělat babičku

Ve škole se rozhodli,že opraví střechu,
musím dělat babičku týden bez oddechu.
Nakupovat,vařit prát s holkama si hezky hrát.

Je to role náročná,potvrdí to, kdo ji zná.
Hraji ji však ráda i když mne moc zmáhá
běhat,skákat, házet šipky navlékat do jehel nitky.

Večer celá bolavá,slyším slůvka kouzelná
ty jsi naše jednička,nejmilejší babička.
Autor takova, 09.05.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí