Pád

Pád

Anotace: jak taky může skončit láska

Bez lásky se nedá žít,
proto tě chci tolik mít.
Ach proč láska odešla pryč,
svět je jen odporný kýč.
Zradil jsi mě, jak jsi vůbec mohl?
K tomu ti snad ďábel dopomohl.
Miloval´s mě, to já vím,
jen o tvém návratu sním.
Moje oči přes slzy nic nevidí
a srdce se snad nesklidní.
Odešel´s mi bůhví kam,
a já vím že´s nebyl sám.
Poslední pohled ze skály,
vy dva jste si tohle přáli.
Jeden dlouhý volný pád,
já se budu nahlas smát,
že jsi měl mě dříve rád,
do okolí budu řvát.
Srdce se mi žalem klíží,
smrt se neodvratně blíží.
Třeba tě to bude hřát,
happyendy nemáš rád.
Autor Barčik2, 10.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to moc nelíbí. Příliš mnoho rýmů a působí to jako výhružky a ne báseň o lásce, byť nešťastné...

10.08.2007 20:51:00 | medojed

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí