Smrtící smutek

Smrtící smutek

Anotace: bolest.. dnes jsem na něco přišla a je to větší bolest, než jsem si uměla představit

Smutek zasáhl mou duši
Jak se patří
Jak se sluší
Samota srdce je mou doménou –
Můj milý utíká mi za jinou

Jsem sama
Samotná chci utéct
Chci nechat pramen krve
Odtéct
Pryč z mého srdce sbohem buď
pán bůh milostiv
mne jen suď

Pro lásku umírat se dá
A já jsem první obětí
Chci zemřít
V božské náruči
Podvedená
A bez řečí

A dál jen v slzách utápím se
Jsem slzavou krajinou
..

můj milý utíká mi za jinou
Autor Ammazonic, 10.08.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc slov se na toto říci nedá..jen..snad malý :-)
posílám..a pohlazení..a přání..ať je líp..

10.08.2007 21:53:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí