Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Nikdy Tě neopustím ? Přesto si to udělal . . . .

Ty si můj a já sem Tvoje
Ty si láska jenom moje
nikdy mě nepřestan mít rád
nestačil bys mi jako kamarád
sem s Tebou moc štastná a Ty to lásko víš
ráda se dívám když spíš
ještě,že tě lásko moje mám
celý svý srdce Ti dám
strašně moc Tě miluju
společnou budoucnost s Tebou plánuju
být s Tebou je jak nádhernej sen
a já se bojím že sen skončí a bude zase den
nedokážu bez Tebe být
chci jen s Tebou žít
já Tě nikdy neopustím
tak velký chyby se nedopustím
miluju Tě víc než sebe
milovat chci jenom TEBE.
Autor lostris, 10.08.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Šťastný člověk, jemuž e tato báseň věnována:)

17.09.2007 14:48:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí